Vedligeholdelsesplan

Vedligeholdelsesrapporten udarbejdes af vores Ejendomsinspektør og opdateres løbende. Dokumentet er at betragte som et dynamisk dokument.

Vedligeholdelsesrapporten er et værktøj, der som udgangspunkt skal informere og hjælpe bestyrelsen med at varetage opgaven med at sikre foreningens største aktiv – ejendommen og dens almene vedligeholdelse. Herudover at udarbejde budgetter dsl.

Vedligeholdelsesplanen sikrer det nødvendige overblik over ejendommens vedligeholdelsestilstand, og præsenterer konkrete vedligeholdelsesarbejder, som er forudsætninger for, at ejendommen forekommer, vel vedligeholdt og lever op til gældende lovgivning.

Vedligeholdelsesplanen kan være med til at give et langsigtet økonomisk overblik over ejendommens kommende vedligeholdelsesarbejder og et budget kan laves over en årrække på f.eks. 10 år, således at foreningen får mulighed for økonomisk planlægning herefter.

For spørgsmål til vedligeholdelsesrapporten skal alle spørgsmål rettes til ejendomskontoret.

Den nyeste udgave af vedligeholdelsesrapporten er udfærdiget i februar 2021 og er version 4 og kan hentes i menuen eller her…

Rapporten er et beskyttet dokument og © copyright og må ikke printes eller udleveres til 3 mand.

I fm. salg af lejligheder kan rapporten ikke bruges, da rapporten ved udsendelsen var et øjebliksbillede og kan være forældet eller nye tiltag er på vej.

error: Indhold er beskyttet !!