Kontakt under covid-19

Sådan håndterer vi Covid-19-situationen

Ejerlejlighedsforeningen Fortbo følger myndighedernes retningslinjer og tilpasser løbende vores arbejde, så vi sammen overholder de forholdsregler, der er udstukket, så vores beboere kan føle sig trygge i deres hjem. Vi udsender løbende orienteringer som du kan følge her….

Ejendomskontoret holder åbent for personlig henvendelse – dog kun efter aftale. Kontakt ejendomskontoret på telefon eller e-mail og aftal en tid. Hvis der er noget I/du evt. skal have hjælp til i din lejlighed, kan du sende en opgave til ejendomskontoret via formularen rekvirer ejendomskontoret.

I Ejerlejlighedsforeningen Fortbo ønsker vi at bidrage til at holde smittetrykket nede.
Derfor gør vi en ekstra indsats for at stramme op i forhold til mulig smittespredning – indtil videre på et givent tilbud. Du kan læse mere om tiltagende her…

Det betyder, at vi i Ejerlejlighedsforeningen Fortbo holder alle møder digitalt, med mindre det drejer sig om særligt forretningskritiske møder. Det vil altså sige, at medarbejdere og bestyrelsen i Ejerlejlighedsforeningen Fortbo som udgangspunkt deltager digitalt i møder.

Vores medarbejdere arbejder ligeledes hjemmefra i det omfang det kan lade sig gøre.

Forsamlingsforbud
Beboerne skal sørge for, at holde sig løbende orienteret ifm. forsamlingsforbuddet. Det gælder både indendørs og udendørs, private og offentlige arrangementer.

Anbefalinger til sociallivet
Budskabet fra myndighederne er klart – det handler om at begrænse social omgang med andre mennesker.

Ud over, at alle restauranter, cafeer og lignende nu skal lukke kl. 22, så opfordres alle til at undgå håndtryk, kindkys og kram.

Ejerlejlighedsforeningen Fortbo opfordrer ligeledes til at indføre samme lukketid ved private fester.

Vi skal holde afstand og begrænse fysisk kontakt – og i det hele taget bruge vores sunde fornuft.

Spørg personalet på Ejendomskontoret hvis du er i tvivl.

error: Indhold er beskyttet !!