Julehilsen fra bestyrelsen

Published by Ejendomskontoret on

Julen 2021 i Fortbo

 

Kære medlemmer og beboere i Fortbo.

 

Året går på hæld, og I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.

 

Julen 2021 står for døren og velfortjente feriedage venter forude for jer alle. Jeg håber, I får nogle dejlige dage med familie og venner, og at I vil bruge ferien til at lægge de bekymringer, der givetvis fylder nu, på hylden for en stund.

 

Når vinteren nu nærmer sig skal jeg venligst huske vore medlemmer og beboere på, at hvis vi er så heldige at få en hvid jul, er det en god ide at være godt forberedt på alle områder.

 

Ejendomskontoret skal nok sørge for at holde arealerne farbare, men jeg håber at vores medarbejdere må få mulighed for at holde juleaften sammen med familien, og ikke kun med foreningens snerydder og saltspreder. Lad sneen dale og julestemningen brede sig så vi opløftede kan gå det nye år i møde og atter se frem mod nye mål.

 

I denne tid ser vi overalt den smukke julepynt, og ikke mindst i Fortbo har vores energiske og engagerede medarbejderstab sørget for at bringe julen ud til alle.

 

Det er med megen glæde og stor stolthed, at jeg ser tilbage på det forgangne år. Det har været et år med udfordringer, og heldigvis har alle medvirket til at sætte motivationen for at arbejde i kreative og samskabende processer i højsædet, og jeg glæder mig til at se udfoldelserne fremover.

 

Der skal lyde en stor tak til jer alle for stor opbakning i forbindelse med Fortbo’s drift i året der er gået, men der er også meget at se frem til.

 

Men nu skal det dreje sig om julen, og alle de glæder den kan medbringe. Den gode julemad, julegaverne fridagene og det gode samvær i familierne, som forhåbentlig ikke begrænses for meget af Covid-19 situationen.

 

I julen sender vi en særlig hilsen til vore mange medlemmer, men også til vore ansatte, forretningsforbindelser og alle andre der er tilknyttet Fortbo’s virke.

Med disse ord ønskes I alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

 

På bestyrelsens vegne

 

Allan Kirkestrup

Foreningsformand

Categories: Fra bestyrelsen

error: Indhold er beskyttet !!