Facebook

Ejerlejlighedsforeningen Fortbo har en gruppe og en side på Facebook for alle beboere i Ejerlejlighedsforeningen Fortbo. Her kan du kommentere alt, hvad der sker i vores beboelse, og du kan søge hjælp eller gode råd hos andre beboere i Ejerlejlighedsforeningen Fortbo. Du kan også følge med i de fællesarrangementer, som bliver afholdt i løbet af året.

 

Hvis du har taget et flot, sjovt eller spændende billede i Fortbo, så del det med os andre, så vi kan se hvor smukt, sjovt eller anderledes der kan være i vores bebyggelse og område.

 

Har du spørgsmål direkte til ejendomskontoret eller bestyrelsen, så kan du ikke forvente et svar på denne side. Har du brug for det, skal du henvende dig direkte. Ofte vil en anden beboer dog kunne hjælpe med spørgsmålet – og både ejendomskontoret og bestyrelsen følger naturligvis med i gruppen.

 

Så kom og være med i fællesskabet, og lad os skabe hygge, sammenhold og sjov i Fortbo. Søg på “Ejerlejlighedsforeningen Fortbo” på Facebook og meld dig til gruppen og tryk syntes godt om vores Facebook side. “Ejerlejlighedsforeningen Fortbo

 

error: Indhold er beskyttet !!