Glædelig jul 2020

Published by Ejendomskontoret on

Julen 2020 i Fortbo

Kære medlemmer i Fortbo.

Julen 2020 står for døren og velfortjente feriedage venter forude for jer alle. Jeg håber, I får nogle dejlige dage med familie og venner, og at I vil bruge ferien til at lægge de bekymringer, der givetvis fylder nu, på hylden for en stund.

 

Når vinteren nu nærmer sig skal jeg venligst huske vore medlemmer på, at hvis vi er så heldige at få en hvid jul, er det en god ide at være godt forberedt på alle områder.

 

Ejendomskontoret skal nok sørge for at holde arealerne farbare, men jeg håber at vores medarbejdere må få mulighed for at holde juleaften sammen med familien, og ikke kun med foreningens snerydder og saltspreder.

 

2021 vil bringe nye udfordringer, ikke mindst forberedelserne af den kommende tids vedligeholdelsesopgaver og byrdefordelinger. Ingen af delene kan vi komme udenom, selvom det er svære odds i en tid med besparelsesudfordringer og tilpasset organisatorisk struktur. I bestyrelsen vil vi i samarbejde med alle interessenter bestræbe os på at få tingene til at hænge så godt sammen som overhovedet muligt.

 

I Fortbo vil vi i det kommende år skulle gennemføre en lang række handlinger, som er nødvendige for bl.a. at skabe klarhed i driften for vores medlemmer. Mange forslag vil derfor blive til beslutninger, der skal medvirke til at udbygge en solid og velfungerende organisation.

 

Det seneste par år har vi arbejdet på at konsolidere vores finanser, men samtidig er der også sket vigtige faglige udviklingstiltag, som ruster os godt til fremtiden. Alt kan umuligt nævnes her, men det nye år vil give rig lejlighed til at drøfte – og beslutte – fremtiden.

 

Med ønsket om en glædelig jul vil jeg gerne takke alle for året, der gik og for den forståelse, som er udvist i forbindelse med en helt ekstraordinær situation vi fortsat befinder os i med Covid 19, og håbe på, at alle kan finde den rette julestemning og komme til kræfter igen, før vi mødes i det nye år, og til den planlagte generalforsamling, hvornår den end måtte komme.

 

Glædelig jul og et godt nytår!

De varmeste julehilsener

Allan Kirkestrup

Foreningsformand

 

Categories: Fra bestyrelsen

COVID-19

For at begrænse smitten af COVID-19 opfordrer vi til, at du kontakter ejendomskontoret på mail eller telefon.

error: Indhold er beskyttet !!